کارت لوگو زیمنس در انواع دیجیتال، آنالوگ و ارتباطی تولید میشود و به دو دسته کارتهای اصلی و کارتهای افزایشی تقسیم میشوند.
آموزش ها به صورت لینک دانلود هست یا روی نرم افزاری اموزش ها قابل مشاهده هست
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، لوگو زیمنس ۸ علاوه بر ماژولهای ارتباطی بیشتر از پنل لمسی نیز پشتیبانی میکند. این در حالی است که لوگو ورژن ۶ کارتهای افزایشی کمی دارد و فاقد پنل لمسی میباشد. با همه اینها، مهمترین تفاوت لوگو ۶ با لوگو ۸ زیمنس، حافظه و سرعت پردازش این دو محصول است.
این مجموعه کلیه خدمات تجهیزات برندهای مطرح بازار نظیر زیمنس، دلتا، اینوت، اشنایدر، ال اس، آلن بردلی، آتونیکس، زیک، اندرس هاوزر و ... را انجام میدهد.
لیست زیر، تعدادی از صنایع و تجهیزاتی را که در آنها کاربرد لوگو زیمنس پررنگتر است، نشان میدهد:
در صورت نیاز از طریق راه زیر میتوانید پسورد و برنامه لوگو را تغییر دهید.
علاوه بر این امکان مدیریت سیستم و ایجاد تغییر برنامه در هر مکان و هر زمان فراهم می شود.
اما به مراتب برنامهنویسی از طریق نرمافزار کاری آسانتر است. امکانات دیگری هم به غیر از برنامهنویسی از جمله تست برنامه، ویرایش و … هم در اختیار دارید. به علاوه بر زمان هم صرفه جویی خواهید کرد و زودتر به اهداف خود خواهید رسید
دقت در کیفیت بستهبندی: بستهبندی لوگوی اصل زیمنس ضخیم است اما بستهبندی محصول تقلبی نازک و بیکیفیت است. این مورد به سادگی قابل تشخیص است.
انتخاب بین استپ موتور و سروو موتور گاهی اوقات میتواند کمی چالش برانگیز باشد!
پشتیبانی از پروتکل مدباس: ارتباط آسانتر با تجهیزات صنعتی مختلف.
طـرح سـوال - پـاورلـند با دوستانتان این مطلب را به اشتراک بگذارید
افزودن به علاقه مندی ها اضافه شد! مشاهده لیست علاقه مندی ها
برنامه کنترل استپ رله به صورت ست و ریست از چهار نقطه، برنامه کنترل استپ رله به صورت ست و ریست از چهار نقطه به همراه تایمر و برنامه شستی چندکاره برای کنترل روشنایی یک محیط از تمرین های بعدی این ویدئو هستند.
Comments on “The Ultimate Guide To لوگو زیمنس”